nowjobs_environment
26 juli 2022

Noorderlicht & NOWJOBS, een fijne samenwerking!

Bijna een jaar geleden kwam Maaike Wagenbuur, Office- & HR-manager bij Noorderlicht, in contact met NOWJOBS. Het einde van de lockdown was in zicht en Noorderlicht mocht weer open. De vraag was alleen wanneer en vooral hoe. In de coronaperiode heeft Maaike veel personeel moeten laten gaan. Daarom kwam NOWJOBS als geroepen! Flexibel bijverdieners inzetten, zonder ergens aan vast te zitten. We hebben Maaike gevraagd naar haar ervaring met NOWJOBS. 

Toegankelijk platform   
Na een digitaal kennismakingsgesprek en uitleg over het platform NOWJOBS besloot Maaike om een account aan te maken, ze vertelt: “Het contact was heel goed en fijn, het klonk laagdrempelig en het was fijn dat ik ons bedrijf gewoon kon aanmelden zonder direct vast te zitten aan allerlei contracten. Ik had toegang tot het digitale platform en kon me rustig oriënteren. Ideaal ook tijdens de onzekere coronaperiode. Zo kon ik eerst eens één kandidaat inzetten zonder direct aan van alles vast te zitten”. 

Alles is snel gefixt   
Over een antwoord op de vraag wat Maaike het meeste waardeert aan NOWJOBS hoeft ze niet lang na te denken. “Ik heb altijd heel erg goed contact met Mustafa (Sales Consultant NOWJOBS, regio Amsterdam). Hij is goed bereikbaar, behulpzaam en alles is altijd snel gefixt. Ik heb wel eens op een donderdag tegen Mustafa gezegd: “We hebben zaterdag een heel groot festival, je moet ons helpen want we hebben heel veel personeel nodig en ik zit écht met mijn handen in het haar”. Hij regelde lastminute nog iets met de marketingafdeling van NOWJOBS om de openstaande shifts een extra boost te geven, dat is echt superfijn! Maar ook dat je bijverdieners als favoriet kunt toevoegen werkt erg prettig, zo heb je dezelfde gezichten die bij je terugkeren”. 

Ondanks de ondersteuning van Mustafa, regelt Maaike zelf onder andere het uitsturen van de vacature, de selectie van de bijverdieners en de urenbevestiging via het platform, dit doet zij voornamelijk via de app. “Ik vind de app makkelijk in gebruik, overzichtelijk en alles is snel geregeld. Je kan makkelijk je kandidaten zien en het is fijn dat je via de chatfunctie ook nog even contact met ze kan hebben!” 

Getraind personeel 
Tijdens een samenwerking zijn er natuurlijk altijd verbeterpunten. Zo geeft Maaike aan dat er niet altijd ervaren krachten beschikbaar zijn. Maar dat is voor Noorderlicht prima omdat de bijverdieners ook gemakkelijk ingezet kunnen worden ter ondersteuning van het personeel, zoals een runner. NOWJOBS biedt binnenkort dé oplossing voor bedrijven om ook gebruik te maken van getrainde flexkrachten via de app. Daarover later meer. 

Ideale partner om snel op- en af te schalen 
“Eerlijk is eerlijk, uiteindelijk hebben we liever zelf het personeel bij ons op de loonlijst, maar NOWJOBS is de ideale partner waar we terecht kunnen om snel op- en af te schalen tijdens de piek- en ziekmomenten. Het is fijn om de ene week eigen personeel in te zetten, maar als het die week daarop druk is en we bijvoorbeeld meer dan drie mensen extra nodig hebben, dan kan dat heel gemakkelijk via NOWJOBS. Die flexibiliteit is heel erg fijn.” sluit Maaike af. 

Wil jij net als Noorderlicht ook met bijverdieners van NOWJOBS aan de slag?  

Neem contact met ons op!

account_circle

Marketing - 26 juli 2022