nowjobs_environment

Personeel vinden in verschillende branches

Via NOWJOBS vind je personeel in de meest uiteenlopende branches, zoals de logistieke branche, retailbranche, horecabranche en festival- en evenementenbranche.
Scherm mobiele app en desktop NOWJOBS
Scherm mobiele app en desktop NOWJOBS

In welke branche zoek jij personeel?

Horeca
Logistiek
Retail
Festivals & Events
NOWJOBS medewerker in de afwas

Horecapersoneel gezocht?

Vul snel en eenvoudig vacatures in voor bijvoorbeeld serveersters, barmedewerkers en afwassers. Met NOWJOBS vind je horecamedewerkers die passen bij jouw bedrijf en zorgen voor een goede gastervaring.
Lees meer
NOWJOBS medewerker in een magazijn

Logistiek personeel gezocht?

Of het nu gaat om het tijdelijk invullen van vacatures voor orderpickers, chauffeurs of magazijnmedewerkers, NOWJOBS biedt flexibele oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar logistiek medewerkers. Ben jij op zoek naar een stabiele basis aan flexibel personeel? Plaats logistieke vacatures in onze app en vind snel logistiek personeel.
Lees meer
Retailmedewerker via NOWJOBS

Werknemers in de retail nodig?

Tankstations, feestwinkels, supermarkten en winkels zoals Galamart werken al samen met NOWJOBS. Ook behoefte aan een vaste flexibele schil? In de NOWJOBS-app vind je gekwalificeerd retailpersoneel.
Lees meer
Bijverdiener in de horeca

Flexibel personeel voor festivals & events

Op zoek naar flexibel personeel voor festivals en evenementen voor een bepaalde periode? NOWJOBS matcht jouw bedrijf aan geschikte kandidaten die je eenvoudig flexibel inzet op de momenten dat jij ze nodig hebt.
Lees meer

Ontdek wat NOWJOBS jou te bieden heeft

Vind betrouwbare bijverdieners

Gebruik ons reviewsysteem om bijverdieners te beoordelen en betrouwbare kandidaten te vinden. Bijverdieners worden door de beoordelingen aangemoedigd om hun best te doen en de score te verbeteren. 

Géén administratie

Wij regelen al het papierwerk. Zo hou jij tijd over om je te focussen op je bedrijf.

Betaal pas nadat het werk is gedaan

Bij NOWJOBS plaats je gratis vacatures en betaal je pas nadat de bijverdiener bij je heeft gewerkt. Fair p(l)ay!

Overzichtelijke planningstool

Meer dan vijf bijverdieners op dezelfde dag aan het werk? Met onze handige planningstool maak je een overzichtelijk werkschema. 

24/7 beschikbaar

Maak 24/7 gebruik van NOWJOBS. Plaats op elk gewenst moment vacatures en vind de bijverdiener die bij jouw bedrijf past. 

100% digitaal

Vacatures plaatsen, sollicitaties doornemen en contracten versturen regel je allemaal online via ons portaal of via de app.