nowjobs_environment

Hoe werkt nowjobs voor bedrijven? 

Met NOWJOBS vind je gemakkelijk betrouwbare bijverdieners. 

Of je nu tijdelijk extra ondersteuning nodig hebt of op zoek bent naar een vaste favorietenpoule, bij NOWJOBS ben je aan het juiste adres.

Jij de hulp, wij de administratie. That’s how we get the job done! Benieuwd hoe dat werkt? Hier lees je alles over de werking van NOWJOBS. 

De NOWJOBS-app

Een uitzendplatform in je achterzak?Dat is de NOWJOBS-app! NOWJOBS is 100% digitaal en altijd binnen handbereik. Via de app plaats je gratis en op elk moment je online vacature. Zo vind je in enkele clicks de perfecte bijverdiener. 

Het webportaal

De toekomst is digitaal. En de toekomst start NOW! Naast een handige app heeft NOWJOBS een webplatform dat is uitgerust met een planningstool en een tool voor urenbevestiging. Zo bewaar je het overzicht en speel je makkelijk in op onverwachte veranderingen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We laten je graag zien hoe onze desktopversie en app eruitzien. Zo start jij binnen no-time met het vinden van nieuw personeel! 

Plan een demo in met een van onze medewerkers van Success. 

Bijverdiener achter een bureau

Gewerkte uren wijzigen

We laten je zien hoe jij heel gemakkelijk de gewerkte uren van een bijverdiener kan wijzigen nadat de shift is afgerond. Dit moet je altijd voor maandag 18:00 uur doen. Succes!

Een chatbericht versturen

Via de NOWJOBS-app kan je gemakkelijk chats versturen naar jouw favorietenpoule of nieuwe sollicitanten. Wij laten je zien hoe dat moet!

Geplande uren wijzigen

Soms komt het voor dat de planning in jouw bedrijf toch nog verandert. In deze video laten we zien hoe jij de ingeplande uren van een bijverdiener kan wijzigen voordat de shift van start gaat.