nowjobs_environment

Ontdek de NOWJOBS planningstool

Een efficiënte planning is essentieel om het overzicht te bewaren in een groeiende organisatie. Daarom ontwikkelde NOWJOBS een planningstool waarmee je makkelijk werkroosters opstelt voor vast personeel én bijverdieners.

De online planningstool vind je terug op het NOWJOBS-webportaal, dat werkgevers extra handvatten geeft naast de mobiele applicatie. Geen gedoe met papierwerk en snel een gestroomlijnde personeelsplanning.

Werken op je desktop of laptop

Als je gebruikt maakt van NOWJOBS heb je gratis toegang tot onze planningstool. Met de functionaliteiten van een betaalde planningstool 😉

Je maakt eenvoudig gebruik van deze tool op jouw desktop of laptop. Handig als je bergen planningswerk moet verzetten!

Registreer direct

Planning beheren

Met onze intuïtieve en flexibele planningstool kan je moeiteloos shifts toewijzen, roosters maken en de beschikbaarheid beheren van vast personeel en bijverdieners. Ingewikkelde spreadsheets en papierwerk zijn verleden tijd: NOWJOBS zorgt voor een georganiseerde personeelsplanning.

Uren bevestigen

Gewerkte uren registreren, controleren of aanpassen hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Met de urenbevestigingsfunctie in onze planningstool kun je de gewerkte uren van je bijverdieners centraal beheren, inclusief pauzes en overuren. Uren bevestigen is easy from NOW on!

Altijd toegang

Op kantoor of onderweg, via ons webplatform heb je altijd en overal toegang tot de functies van NOWJOBS. Geen gedoe met kleine schermen en beperkte functionaliteit. Met ons gebruiksvriendelijke platform met uitgebreide functies beheer jij je bedrijf waar je ook bent.