nowjobs_environment

Ontmoet team NOWJOBS

Achter ons toekomstgerichte platform zitten geen robots, maar levensechte mensen. Hoe wij onszelf omschrijven: wij zijn een jong en energiek team waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën binnen onze organisatie met start-up vibes.

Ontmoet ons Success Team

Het Success Team maakt haar naam waar! Voor klanten en bijverdieners zijn onze Success-collega’s het eerste aanspreekpunt voor advies over de NOWJOBS-app, wetgeving, enzovoort. Daarnaast regelen zij alle loonadministratie. Succes(s) verzekerd!

Success Team van NOWJOBS

Say "Hello" to Sales

Sales zorgt ervoor dat er meer bedrijven met jobs op de app staan. Zo kunnen nog meer bijverdieners hun perfecte nieuwe bijbaan vinden via NOWJOBS! 

Sales-team NOWJOBS

Maak kennis met Marketing

Marketing zorgt ervoor dat bedrijven en bijverdieners de applicatie en elkaar kunnen vinden! Via duidelijke mails, leuke campagnes, aantrekkelijke posts op sociale media en informatieve persberichten brengen onze marketeers de NOWJOBS-app onder de aandacht. Zo hoeft niemand iets te missen!

Volg je ons al op Instagram en TikTok? 👀

Collega Nick

Internationaal Product & IT Team

Een intuïtieve applicatie voor bijverdieners én bedrijven, een platform dat 24/7 beschikbaar is en een partner die alle administratie uit handen neemt, NOWJOBS is het allemaal! Dat hebben we te danken aan een sterk Product Team, dat bepaalt welke features in de app komen en hoe die eruit zullen zien. 

IT evolueert constant, dus ook onze IT’ers zitten niet stil! Met behulp van de nieuwste software verwerken ze de ideeën die het Product Team voorstelt. Onze IT-crowd ontwikkelt zo een intuïtieve en toegankelijke applicatie, met features die het leven van bedrijven en bijverdieners zo makkelijk mogelijk maken.

Foto van NOWJOBS-team

Zo cool zijn we!