nowjobs_environment

Contact

Heb je een vraag voor ons? Kom met ons in contact.
Bel, mail of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Laat je vraag achter. Onze NOWJOBS-experts zorgen voor een duidelijk antwoord.

Je aanvaardt onze voorwaarden en privacybeleid

Verstuur

Vraag het aan het Success-team!

Bel naar
+31 (0)88 562 70 00
Ma-vr van 8:30u tot 17:00u

WhatsApp naar
+31 (0)88 562 70 00

We reageren zo snel mogelijk.

Mail naar
info@nowjobs.nl

Adresgegevens
Herculesplein 36
3584 AA Utrecht

Heb je een vraag over de NOWJOBS-app? Neem een kijkje tussen onze veelgestelde vragen.

Wat doet NOWJOBS?
add

NOWJOBS brengt opdrachtgevers in contact met bijverdieners via een online platform. 

Op zoek naar personeel? In de NOWJOBS-app vind je snel en eenvoudig de best gematchte profielen van bijverdieners die op jouw vacature hebben gesolliciteerd. Je selecteert gemakkelijk een kandidaat, via NOWJOBS gaat de (tijdelijke) medewerker bij jou aan de slag. Wij zorgen voor de digitale contracten en het papierwerk. Zo kun jij je focussen op je bedrijf!

Op zoek naar een (bij)baan? NOWJOBS is een mobiele app die je helpt om bij te verdienen. Je kunt alle jobs bekijken in jouw buurt, solliciteren en digitaal je contracten ondertekenen. En dat zelfs vanuit je bed, in jouw pyjama.

Ik ben een werkgever en vraag me af hoe ik een profiel moet aanmaken?
add

Het aanmaken van een profiel is eigenlijk heel makkelijk. Je downloadt de app of registreert je op de website. Binnen 5 minuten is jouw account compleet en kun je, na validatie van het NOWJOBS-team, beginnen met het plaatsen van vacatures.

Is het plaatsen van een vacature gratis?
add

Het plaatsen van een vacature is helemaal gratis. NOWJOBS werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt pas nadat een bijverdiener bij jou heeft gewerkt. Je betaalt alleen de loonkosten maal de gehanteerde omrekenfactor en geen inschrijfkosten of maandelijkse fee.

Kan ik naast mijn huidige (bij)baan via NOWJOBS werken?
add

Via NOWJOBS kan je altijd aan de slag. Naast jouw studie, vaste baan of andere bijbaan; je maakt eenvoudig een account aan in de NOWJOBS-app. 

Extra tip: zet jouw loonheffingskorting aan bij de (bij)baan waar je het meest verdient. 

Moet je zzp'er zijn?
add

Om via NOWJOBS te werken hoef je geen zzp’er te zijn. Je bent in loondienst bij ons. NOWJOBS B.V. is jouw werkgever en niet het bedrijf waar je aan het werk bent. Dit betekent ook dat wij vragen over bijvoorbeeld contracten, uitbetalingen of loonstrookjes voor jou beantwoorden. Iedereen kan dus eenvoudig via NOWJOBS aan de slag!