nowjobs_environment

How it all started

In 2017 lanceerde ons moederbedrijf House of HR een 100 % digitaal uitzendbureau. Zo werd NOWJOBS geboren. Als innovatieve applicatie spelen we sinds dag 1 al sterk in op de verdere digitalisering van de uitzendmarkt. 

Vandaag de dag brengen we internationaal maar liefst 420.000 bijverdieners en 18.500 bedrijven samen via ons digitale uitzendplatform, in vier landen! 

Onze reis door Europa

  • 2017: House of HR lanceerde in 2017  “NOWJOBS”. Het succes van NOWJOBS verspreidde zich razendsnel over heel België.
  • 2018: Nummer 1 app in Playstore/AppStore. 
  • 2019: Sinds 2019 is de app ook actief in Nederland. 
  • 2021: In 2021 werd NOWJOBS gelanceerd in Frankrijk.
  • 2022: In 2022 ook in Duitsland. 
  • 2023: In Frankrijk mergden we met StaffMe en lanceerde we onze app onder het merk "StaffMe Powered by NOWJOBS".
  • 2023: Vandaag de dag zijn we met meer dan 200 happy NOWJOBBERS! En dat team blijft maar groeien.
Kaart van NOWJOBS in Europa

Ons team

Achter ons toekomstgerichte platform zitten geen robots, maar levensechte mensen. 🤖 Hoe wij onszelf omschrijven: wij zijn een jong en energiek team waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën binnen onze organisatie met start-up vibes.

Foto van het NOWJOBS-team

Onze waarden

We are changers

Ons werkveld verandert iedere dag: van razendsnelle technologische ontwikkelingen tot veranderingen op de arbeidsmarkt. Bij NOWJOBS omarmen we verandering als een drijfveer om zélf te groeien en ons product verder te optimaliseren. We denken out of the box, we testen, we meten. Geeft het een goed resultaat? Dan gaan we ervoor! En anders hebben we weer iets bijgeleerd.

We are teamplayers

Bij NOWJOBS hebben we een team van mensen met een gedeelde visie. Maar we zijn ook een team van mensen met uiteenlopende achtergronden, expertises en talenten! Wanneer we al die kennis bundelen, weten we meer dan alleen. Zo vinden we altijd de beste manier om met verandering om te gaan. Meer zelfs: wanneer we elkaars sterktes waarderen en luisteren naar elkaars ideeën, wordt verandering onze kracht!

We are grateful

We get down to business, we lift each other up! Ons team waardeert elkaar, ook wanneer we voor een uitdaging staan. We waarderen de mindere dagen, die onvermijdelijk en onmisbaar zijn: ze herinneren ons aan dagen waarop we een recordaantal klanten en bijverdieners gelukkig maken. We zijn dankbaar voor die topdagen, en voor de moeizame momenten waarin we elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken.

We are goal-getters

We weten wat we willen, we geloven erin, we maken een plan, we werken ervoor. Ons doel? Het grootste digitale uitzendbureau voor bijverdieners van Europa worden! Dat is een hele uitdaging… maar we gaan ervoor, stap voor stap. Met een sterk team in ieder land waar we actief zijn, een internationaal kader en aandacht voor lokale ontwikkelingen, automatische backoffice processen en het beste product op de markt, we get the job done!