nowjobs_environment

Medewerkers voor jouw horecazaak in Utrecht!

Geschikt horecapersoneel vinden is soms een uitdaging. Zelfs in een studentenstad als Utrecht. Of je nu op zoek bent naar een keukenhulp, afwasser, bedieningsmedewerker, barman of bezorger, met NOWJOBS vind je snel en efficiënt geschikte kandidaten die passen bij jouw bedrijf.

Heb jij een snackbar, café, restaurant of hotel in Utrecht en ben je op zoek naar horecamedewerkers die zorgen voor een goede gastervaring? Dan biedt NOWJOBS de oplossing voor jouw personeelstekort. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 

1.382+ bedrijven vinden al bijverdieners via NOWJOBS

Nooit meer personeel te kort.

Vrouw in de afwas in een restaurant

Flexibiliteit met NOWJOBS

Zet flexibel personeel op korte termijn in en plan de beste werknemers eenvoudig door. Zo heb jij een vaste flexibele basis en kan je makkelijk op- en afschalen. Extra personeel via NOWJOBS draagt bij aan een betere klantervaring. Gasten worden sneller bediend en verzoeken van gasten worden sneller beantwoord. 

Wij regelen al het papierwerk en zorgen voor een snelle uitbetaling aan de bijverdieners. Ons motto is: een blije werknemer, is een gemotiveerde werknemer

Horeca man in de afwas

Handige app met gratis planningstool

Met onze gebruiksvriendelijke app en planningstool beheer je eenvoudig jouw vacatures, beoordeel je sollicitaties en selecteer je de kandidaten die het beste bij jouw bedrijf passen. Na de shift bevestig je de gewerkte uren en het personeel krijgt supersnel betaald via NOWJOBS. 

De app en planningstool zijn 24/7 beschikbaar. Kom je er niet uit? Dan staan onze klantenservice medewerkers voor je klaar. 

NOWJOBS:
Je digitale uitzendpartner

Kies je voor NOWJOBS, kies je voor:

  • Een handige app én webplatform die 24/7 beschikbaar zijn. Ook het NOWJOBS-team staat voor je klaar!

  • Een uitgebreide database van meer dan 50.000 bijverdieners om de juiste werknemers te vinden voor jouw bedrijf

  • Een planningstool om gratis vacatures te plaatsen
  • Gemiddeld 15 sollicitaties per vacature

  • Geen administratie voor jou, wel 100% wettelijk in orde
  • No cure, no pay: je betaalt pas als het werk is gedaan

In gesprek met Vapiano

Wil je weten wat NOWJOBS voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur dan een mail naar hello@nowjobs.nl of bel of WhatsApp ons op 088 56 27 000. 

Via NOWJOBS vind je ook personeel in andere branches!