nowjobs_environment

Waar wil jij bijverdienen?

Bij NOWJOBS geloven we in een toekomst waarin werk flexibel, snel en eenvoudig te vinden is. Via onze innovatieve app vind je gemakkelijk en snel de bijbaan die bij jou past, in de meest gevarieerde branches.
Scherm met vacatures bij NOWJOBS
Scherm met vacatures bij NOWJOBS

Dé perfecte
bijverdienste voor jou?

Horeca
Retail
Logistiek
Events & Festivals

Bijbaan in de Horeca

De horeca is een bruisende en dynamische sector. Gastvrijheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een chic restaurant, een gezellig café of een snackbar voor de snelle hap. Het is belangrijk om de juiste sfeer en beleving te creëren voor de gasten. Zie jij jezelf in de horeca werken?
Lees meer

Bijbaan in de retail

Heb jij graag veel contact met klanten? Dan is een bijbaan in de retailsector echt iets voor jou. Ga via NOWJOBS aan de slag als kassamedewerker, winkelmedewerker of vliegende keep. Wij hebben de leukste jobs voor jou in de app.
Lees meer

Bijbaan in de logistiek

Bestellingen klaarmaken in het magazijn of pakketjes bezorgen bij een klant: je bent een belangrijke schakel als logistiek medewerker. Of je nu ervaring hebt als orderpicker, chauffeur, pakketbezorger of magazijnmedewerker, je vindt jouw nieuwe (bij)baan via NOWJOBS. Nog geen ervaring? Geen probleem! We helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.
Lees meer

Flexibele job op events & festivals

Werken op festivals en evenementen is vaak erg populair. Niet alleen vanwege het geld, maar ook vanwege de beleving. Het is hard werken, maar dan werk je wel op de tofste plekken. Check snel waar jij kan werken via NOWJOBS.
Lees meer

Waarom wil jij kiezen voor NOWJOBS?

Money, money, money!

Je ziet vooraf wat jij netto gaat verdienen. Het geld staat ook nog eens supersnel op jouw rekening. Dubbele win! 

Ontwikkel jezelf

Je ziet vooraf wat jij netto gaat verdienen. Het geld staat ook nog eens supersnel op jouw rekening. Dubbele win! 

Netwerken is ook werken

Je leert nieuwe mensen kennen in de branches waar jij werkt. Altijd handig, zo’n netwerk aan goede contacten. 

De beste matches

Vul jouw profiel aan en swipe door de vacatures. NOWJOBS zorgt voor de beste matches en jij kiest jouw eigen job!

Positive vibes only

Check reviews van een bedrijf, zo weet jij waar je start. Krijg jij een positieve beoordeling? Dan word je sneller gekozen bij een volgende job.

24/7 beschikbaar

Tijdens de rust van een sportwedstrijd, op toilet of in de les: met de app kun je altijd en overal jouw nieuwe job scoren.

Voor wie is NOWJOBS?

NOWJOBS is er voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe (bij)baan. Of je nu student bent, naast je huidige baan iets wil bijverdienen of als je graag fulltime wil werken. 

Met honderden opdrachtgevers in verschillende branches vind jij altijd de job die bij jou past! 

Medewerker in de logistiek