nowjobs_environment

Bijverdienen in de logistieke sector als
Bezorger
Orderpicker
Inpakker

Ben jij op zoek naar een flexibele job in de logistieke sector? NOWJOBS biedt veel mogelijkheden om flexibel te werken in de logistiek. Van bezorger in de auto of op de fiets, tot een job achter de schermen, zoals orderpicker, inpakker of productiemedewerker.

Via NOWJOBS heb je een ruime keuze uit opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan bekende bedrijven zoals HelloFresh, PostNL en DHL.

4 stappen, 0 zorgen: vind jouw job binnen no-time

1

Download de NOWJOBS-app

Gratis en voor niks

2

Vul je profiel aan

Maak je profiel compleet en swipe door de vele vacatures

3

Kies jouw job

Meer dan 1.382+ bedrijven staan in de rij voor jou!

4

Show me the money!

Je geld staat supersnel op je bankrekening

Stap 1 - download de app voor bijverdieners
Stap 2 - vul je profiel aan voor bijverdieners
Stap 3 - kies jouw job voor bijverdieners
Stap 4 - geld op jouw rekening!
Bijverdiener in de logistiek

Ongeacht je ervaring snel aan de slag

Of je nu al jaren ervaring hebt in de logistieke sector of net begint met werken, bij NOWJOBS is er altijd een bijbaan die bij jou past. Werk voor verschillende bedrijven om je skills te ontwikkelen en verder te groeien in jouw carrière.

Ben jij iemand die graag onderweg is? Dan is werken als bezorger in een auto of bestelbusje perfect voor jou. Is de hele dag in de auto niks voor jou en ben je liever sportief bezig? Denk dan aan een bijbaan als fietskoerier. 

Een logistieke functie is natuurlijk ook een optie als je liever pakketten sorteert of aan de slag gaat als orderpicker. Oortjes in en gaan 😉

Genoeg opties om de perfecte job te vinden. Maar wie zegt dat je moet kiezen? Probeer alles uit en check welke job het beste bij jou past!

Kies voor flexibel werken

Je bepaalt zelf waar je werkt, maar óók wanneer en hoeveel. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan in de logistiek of gewoon een paar extra uurtjes per week wilt werken; bij NOWJOBS vind je de perfecte match voor jou.

Flexibel werken staat bij NOWJOBS gelijk aan supersnel betaald krijgen. Jouw salaris staat al binnen één week op je rekening!

Logistieke vacatures in de NOWJOBS-app

Wil jij in een andere branche werken?