nowjobs_environment

Bijverdienen in een
Tankstation
Kledingzaak
Feestwinkel
Supermarkt

Op zoek naar werk in de retailsector? Dan ben je bij NOWJOBS aan het juiste adres! In onze app vind je parttime en fulltime banen als winkelmedewerker bij diverse winkels en tankstations.

Bij NOWJOBS vind je een groot aanbod aan jobs in de retail. Denk aan bekende tankstationketens zoals BP, Shell, ESSO en Texaco. Naast tankstations bieden lokale winkels ook regelmatig interessante vacatures aan via NOWJOBS. Zo doe je ervaring op in verschillende functies.
Werknemer in kledingwinkel (retail)

4 stappen, 0 zorgen: vind jouw job binnen no-time

1

Download de NOWJOBS-app

Gratis en voor niks

2

Vul je profiel aan

Maak je profiel compleet en swipe door de vele vacatures

3

Kies jouw job

Meer dan 1.382+ bedrijven staan in de rij voor jou!

4

Show me the money!

Je geld staat supersnel op je bankrekening

Stap 1 - download de app voor bijverdieners
Stap 2 - vul je profiel aan voor bijverdieners
Stap 3 - kies jouw job voor bijverdieners
Stap 4 - geld op jouw rekening!
Foto van vrouw in een kledingwinkel

Heb ik ervaring nodig? 

Ervaring is geen vereiste. Onze opdrachtgevers zoeken vooral naar vriendelijke en klantgerichte bijverdieners met een flexibele instelling. In de retail ga je eenvoudig aan de slag als winkelmedewerker, als kassamedewerker, of als medewerker in de bakery of de carwash.

Het maakt dus niet uit of je net begint met werken of al jarenlange ervaring hebt. NOWJOBS heeft vacatures voor iedereen. En het mooiste van alles is: je kunt solliciteren zonder diploma!

Vaste baan of bijbaan? 

NOWJOBS draait om flexibiliteit: bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan in de retail of gewoon een paar uurtjes extra per week wilt werken, bij NOWJOBS vind je de perfecte match voor jou. 

Download vandaag nog onze gratis app en vind de perfecte job bij bekende tankstationketens en lokale winkels. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt en krijg je salaris wekelijks uitbetaald. 

Retail schermen vacatures bij NOWJOBS

Wil jij in een andere branche werken?